Breaking News

Sopo sing ndamel aksara jawa

Sopo sing ndamel aksara jawa ;
A Hamengkubowono I
B Ronggowarsito
C Aji saka
D Pakualaman I e, Sunan Kalijaga
E Hamengkubowono I

Jawaban :

C Aji saka

BACA JUGA  I’m still waiting.... for an interview.